language:  
solu?ii novozymes
Industria berii
Produse
Aplicare
Industria alcoolului
Produse
Aplicare
Industria sucurilor
Produse
Aplicare
   
       
  Novozymes A/S
Krogshoejvej 36
2880 Bagsvaerd
Denmark
TERMAMYL 120 L, TYPE L
Termamyl-ul este o alfa-amilaza termostabila lichida produsa de o specie selectata de Bacillus licheniformis, modificata genetic.
In industria berii, Termamyl-ul 120L este folosit pentru lichefierea plamezilor.

TERMAMYL CLASSIC

Termamyl-ul este o alfa-amilaza foarte termostabila, lichida, produsa de o specie selectata de Bacillus licheniformis, nemodificata genetic. Enzima este o endo-amilaza care hidrolizeaza legaturile 1,4 alfa-glicozidice ale amilazei si amilo-pectinei. In urma hidrolizei amidonului, rezulta dextrine solubile si oligozaharide.
In industria berii, Termamyl-ul Classic este folosit pentru lichefierea mai rapida a plamezilor (orez, porumb, sorg etc.).

TERMAMYL SC
Termamyl-ul SC este un preparat enzimatic lichid care contine o alfa-amilaza deosebit de termostabila produsa de o tulpina de Bacillus modificata genetic.
Termamyl SC este o noua enzima remarcabila de lichefiere, care poate actiona la valori de pH si concentratii in ioni de calciu mai mici decat alfa-amilazele conventionale. In practica, acest lucru prezinta cateva avantaje, care toate se concretizeaza in reducerea costurilor de productie.

CEREFLO 200 L
Cereflo este un preparat purificat de beta-glucanaza bacteriana, obtinut dintr-o specie selectata de Bacillus subtilis, dupa procedeul fermentatiei submerse.
Cereflo este utilizat ca un preparat suplimentar de beta-glucanaza la plamadirea maltului sau a amestecurilor de malt si orz.

FINIZYM 250 L
Finizym 250 L este o beta-glucanaza fungica, produsa de o specie selectata de Trichoderma Reesei, dupa procedeul de fermentare submersa.
Finizym-ul 250L se foloseste la fermentatia si maturarea berii pentru preintampinarea greutatilor de filtrare si a tulburelii de beta-glucan.

ULTRAFLO L
Ultraflo L este o beta-glucanaza multi-activa, termostabila, produsa de o specie selectata de Humicola insolens. Ultraflo L a fost conceput pentru a fi folosit in procesul de plamadire, ramanand activ pe toata durata procesului, prezentand activitate chiar si la 750C.

ULTRAFLO XL
Ultraflo XL este produs prin fermentarea submersa a speciilor Humicola si Bacillus. Ultraflo XL se adauga in cazanul de plamadire pentru a asigura o hidroliza eficienta a beta-glucanilor, xilanilor, arabino-xilanilor, pentozanilor, amidonului si a altor polizaharide.
Enzimele incluse in Ultraflo XL reduc semnificativ vascozitatea mustului si a berii, imbunatatind atat filtrarea mustului cat si filtrarea berii.

VISCOFLOW MG
Viscoflow MG contine beta-glucanaze, xilanaze, arabino-xilanaze, pentozanaze, celulaze, pectinaze, hemicelulaze si alfa-amilaze bacteriale termostabile.
Viscoflow MG este produs prin fermentare submersa de catre specii selectate de Aspergillus aculeatus, Humicola si Bacillus.
Viscoflow MG se foloseste in procesul de brasaj, la plamadire, pentru a asigura descompunerea eficienta a beta-glucanilor, amidonului, pentosanilor, xilanilor, arabino-xilanilor si a altor polizaharide. Viscoflow MG reduce puternic vascozitatea mustului si usureaza filtrarea plamezii.

CEREMIX 2X L
Ceremix contine urmatoarele activitati enzimatice: alfa amilaza, beta glucanaza, proteaza.
Produsul combina activitatea mai multor enzime NOVOZYMES diferite si simplifica, astfel, procedura de adaugare a enzimelor.
Ceremix-ul se obtine prin amestecarea de enzime standard produse prin fermentari separate de Bacillus Amyloliquefaciens. Ceremix-ul se utilizeaza pentru fabricarea berii in cazul cand, o parte din malt urmeaza sa fie inlocuit cu orz sau pentru fabricarea de extracte de malt si siropuri din orz.

CEREMIX 6X MG
Ceremix 6X MG este un amestec unic de enzime fermentative destinat fabricarii berii. Ceremix 6X MG contine: proteaza neutra, alfa-amilaza, beta-glucanaza, pentozanaza si celulaza din specii selectate de Bacillus si Humicola.
Ceremix 6XMG este folosit in tancul de plamadire, pentru suplimentarea sau inlocuirea enzimelor din malt.

CEREMIX PLUS MG
Ceremix Plus MG este un amestec MG optim de enzime fermentative destinat fabricarii berii, care contine alfa amilaza bacteriala si termostabila, proteaza neutra, beta-glucanaza, pentozanaza, xilanaza si celulaza. Alfa-amilaza termostabila este produsa de o specie de Bacillus stearothermophilus modificata genetic, dupa procedeul de fermentare submersa. Celelalte activitati enzimatice sunt produse de specii selectate de Humicola si Bacillus, dupa procedeul de fermentare submersa.
Ceremix Plus MG este folosit in procesul de plamadire, pentru suplimentarea sau inlocuirea enzimelor din malt.

NEUTRASE 0.8 L
Neutrase este o proteina bacteriala produsa de o specie selectata de Bacillus amyloliquefaciens.
Neutrase este o endoproteaza care poate fi folosita in majoritatea cazurilor cand proteinele descompun moderat si considerabil peptidele.
Neutrase este folosita pentru a promova proteinele de origine vegetala si animala.

AMG 300 L BREWQ
AMG 300 L este o exo -1,4- α -D-glucozidaza (glucoamilaza), produsa de o specie selectata de Aspergillus niger.
Enzima hidrolizeaza legaturile 1,4 si 1,6-α din amidonul lichefiat. In timpul hidrolizei, enzima desprinde treptat de la capatul nereducator al moleculei din substrat, unitati de glucoza. Viteza hidrolizei este determinata atat de natura legaturii, cat si de lungimea lantului de amidon.

FUNGAMYL 800 L
Fungamyl 800 L este o alfa-amilaza fungica, produsa de o specie selectata de Aspergillus oryzae.
Enzima hidrolizeaza legaturile 1,4-alfa glucozidice ale amilozei si amilopectinei. Cand timpul de reactie este suficient de lung se formeaza mari cantitati de maltoza. In industria berii, Fungamyl 800 L se utilizeaza pentru cresterea gradului de fermentare cu 2-5%.

MATUREX L
Maturex L este o alfa-acetolactat-decarboxilaza purificata (ALDC), produsa de o specie de Bacillus subtilis (gazda), modificata genetic, care a primit codificarea genetica pentru ALDC de la o tulpina de Bacillus brevis (donator).
Maturex L se utilizeaza la fermentarea berii. Produsul impiedica formarea diacetilului prin catalizarea decarboxilarii alfa-acetolactatului pana la acetoina. Ca urmare, timpul de maturare a berii poate fi sensibil scurtat sau chiar complet suprimat.
RECOMANDA  IMPRIMARE  INCEPUTUL PAGINII  
| despre noi | parteneri | servicii | contact |